Kinderdagverblijf 't Koetshuisje in Arnhem

'Kwaliteit door kleinschaligheid'

Kinderdagverblijf 't Koetshuisje

Kinderdagverblijf ’t Koetshuisje is gevestigd in een fraai gerestaureerd monumentaal pand naast een schitterend park in Arnhem-Nood. Dit zeer kleinschalige kinderdagverblijf biedt slechts plaats voor maximaal 14 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het vaste team bestaat uit Linda, Mayke, Sebrenne en Lisanne, vier ervaren professionele beroepskrachten met onze vaste invalkracht Cynthia! 

Momenteel zijn er wachtlijsten dus het is zaak om je tijdig aan te melden. 

Wij werken met een oudercommunicatie app Bitcare! Bekijk ons filmpje om de sfeer te proeven op 't Koetshuisje en voor meer informatie over Bitcare. 

Gastenboek

Ellen Verhoeven
31-05-18 23:44:20
Onze dochter Nore bezoekt sinds begin januari ‘t Koetshuisje en heeft het daar enorm naar haar zin. Ik werk zelf in de kinderopvang en weet mede daardoor hoe lastig het soms is om kwalitatief goede opvang voor je kind(eren) te vinden. Toen wij van ‘t Koetshuisje hoorden waren we eigenlijk meteen enthousiast, vooral de kleinschaligheid sprak ons erg aan. Ons goede gevoel werd na de eerste keer dat Nore het dagverblijf bezocht al meteen bevestigd. We kregen in de app mooie foto’s te zien van een vrolijke dochter en hoorden van de lieve pedagogisch medewerkers alleen maar leuke verhalen. En het allerbelangrijkste, aan het eind van de dag ging er een blij meisje mee naar huis. Niets is fijner dan dat :).
Remco G
17-05-18 14:16:49
Wij hebben de open dag bezocht en waren direct laaiend enthousiast. Wat een moderne en hippe opvang!
Vooral de huiselijke sfeer en de benadering door het personeel is ons bijgebleven! Wij hadden onze kinderen hier graag willen onderbrengen, echter is voor ons de afstand een probleem. Wonen helaas niet in Arnhem.
Sanne Goossens
17-05-18 12:47:56
Een prachtige, kleinschalige opvang op een mooie locatie (in Arnhem maar toch ook dichtbij de natuur). Door deze kleinschaligheid en tegelijkertijd huiselijke sfeer voelen kinderen zich meteen op hun gemak. Complimenten!

Voor alle kinderen: veel speel- en ontwikkelplezier!
Tonen: 5  10