't Koetshuisje 

'Het gevoel van thuis'

Kinderdagverblijf 't Koetshuisje, het gevoel van thuis...

Kinderdagverblijf ’t Koetshuisje is gevestigd in een fraai gerestaureerd monumentaal pand naast een schitterend park in Arnhem-Noord. Dit zeer kleinschalige kinderdagverblijf biedt slechts plaats voor maximaal 15 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar met een vast team medewerkers.

Momenteel zijn er wachtlijsten dus het is zaak om je tijdig aan te melden.

Weet je wat 't Koetshuisje wil....

Als je weet dat je de belevenissen uit je jeugd je hele leven met je meeneemt, dan snap jij wel waarom wij graag willen dat jij zoveel mogelijk leuke dingen beleeft. Met ver trouwde leuke mensen om je heen en elke dag iets nieuws.

Nieuwe indrukken, nieuwe uitdagingen, nieuwe belevenissen. Avonturen waar je ook nog wat van leert. En die je helpen om je te ontwikkelen tot....tja, tot wat jij maar wilt.

Wij zorgen voor de ervaringen waar je op kunt voortbouwen en de herinneringen waar je de rest van je leven met plezier op terugkijkt. Dat doet 't Koetshuisje op een andere en heel bijzondere manier. Dat leggen we in deze website precies uit, maar veel beter kun je het natuurlijk zelf ontdekken.

Bij 't Koetshuisje schrijven we samen de eerste hoofdstukken van jouw levensverhaal. Dat is wat we je willen meegeven. Jij vertelt het, wij luisteren en helpen je verder op weg!

Team 't Koetshuisje


Gastenboek

Milou Nijhuis
28-01-20 15:01:13
Mijn zoontje gaat al 1,5 jaar naar het Koetshuisje. ‘s Ochtends staat hij al springen omdat hij zo’n zin heeft om te gaan. De pluspunten: veel persoonlijke aandacht, vaste gezichten die super lief en betrokken zijn, leuke activiteiten, een handige app met een tijdlijn en foto’s, en een gezonde warme tussen de middag.
Lot Nelissen
02-05-19 08:27:43
Wat zijn wij en onze zoon Vik blij met 't Koetshuisje! Toen we verschillende opvangen hadden bezocht merkten we al meteen dat 't Koetshuisje heel erg bijzonder is. Het voelt niet als een opvang maar als een echt thuis waar de kinderen kunnen spelen, leren en slapen. Onze zoon gaat er met heel veel plezier naar toe waardoor het geen enkel probleem is om hem weg te brengen. De leidsters zijn kundig, lief en heel erg aardig. Hij groeit op in een fijne omgeving met veel liefde en gezelligheid. We zouden niet anders willen.
Lotte Bergen
05-03-19 08:14:33
Onze zoon gaat nu ruim 6 maanden naar het Koetshuisje en heeft het hier zichtbaar naar zijn zin. De meiden zijn vaste gezichten en hij reageert al blij zodra hij ze ziet. Wij kozen voor het Koetshuisje vanwege het huiselijke en de kleinschaligheid. Dat is echt een goede keuze gewest. Veel (individuele) aandacht, heel veel creativiteit (verven en knutselen met baby's, dat kan dus :-)) en elke dag weer iets nieuws. De opvang is heel meedenken en flexibel. Ook fijn dat ze Bitcare gebruiken, zodat we ook vanuit werk even kunnen zien hoe het gaat en regelmatig een foto krijgen. Wij zijn heel blij met het Koetshuisje!
Floortje Van Sprang
01-10-18 08:02:42
Mijn dochtertje gaat nu 5 maanden naar 't koetshuisje. Wat een leuk kinderdagverblijf is het. De sfeer als je binnenkomt is erg huiselijk. De pedagogisch medewerkers ontvangen je altijd met een lach! Het is een hele fijne plek om je kindje naar toe te brengen. Mijn dochter straalt als ze erheen gaat en straalt als ik haar ophaal, ze heeft het dus erg naar haar zin!
Kelly Tofohr
04-09-18 21:31:28
Onze kinderen Daaf en Do gaan een paar dagen per week naar 't Koetshuisje toe. Altijd met plezier. Zelfs in de vakantie komen dagelijks de namen van de leidster voorbij en worden ze echt gemist. Dit kinderdagverblijf voelt niet als een kinderdagverblijf. Geen poeplucht, huilende kinderen, geen kastjes met namen erop. Door de kleinschaligheid worden de kinderen echt gezien, zijn ze geen nummertje en groeien ze op met veel liefde en gezelligheid om zich heen. Na dit kinderdagverblijf zal geen andere opvang meer voldoen.
Tonen: 5  10