't Koetshuisje 

'Het gevoel van thuis'

Ons team

Voorstellen

Nathalie Rosier
Lisanne Wemer
Puck Aalders
Charlotte Martel
Milou Bosman
Tatum Bertelkamp
Anne van den Nieuwenhoff

Het team van 't Koetshuisje bestaat uit een kleine hechte groep van vaste medewerksters met een opleidingsniveau 4 en zeer goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. 

De medewerksters hebben bewust gekozen om op een dergelijk kleinschalig kinderdagverblijf te werken. Persoonlijk contact met de ouders en werken in een klein team heeft duidelijk hun persoonlijke voorkeur. Naast de wettelijk vereiste diploma's hebben zij zich ook verdiept in de speciale zorg en aandacht die baby's nodig hebben.

 

Directeur van 't Koetshuisje

Kim Kroekenstoel directeur van o.a. 't Koetshuisje heeft de dagelijkse leiding in handen. Kim heeft ondanks haar leeftijd (31 jaar) al enkele jaren managementervaring in de kinderopvang. Daarvoor heeft zij Pedagogisch Management Kinderopvang op HBO-niveau gestudeerd aan Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Kim is dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur te bereiken via mail info@hetkoetshuisje.nl of telefonisch te bereiken op
06-42608620.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende rondleiding. Een klik tussen u en onze pedagogisch medewerkers vinden wij namelijk van wezenlijk belang voor onze dienstverlening aan u en uw (pasgeboren) kind. Hoe mooi onze locatie en vestiging ook is, het zijn uiteindelijk onze medewerkers die hoofdzakelijk de kwaliteit van onze professionele dienstverlening bepalen! Het bakje koffie of thee staat voor u klaar!