Kinderdagverblijf 't Koetshuisje in Arnhem

'Kwaliteit door kleinschaligheid'

Ons team


Founders van ’t Koetshuisje
Betsy van de Grift en Walter Hardenberg zijn twee bekende persoonlijkheden binnen de kinderopvangbranche. Betsy van de Grift is vooral bekend om haar ‘breinboeken’, zoals Kinder Koppie, De Lastige Peuter en en  Jongens Brein, Meisjes Brein. Daarnaast is zij publicist en keynotespeaker en directeur van het BKK (Bureau Directeur Kwaliteit Kinderopvang). Walter Hardenberg, business developer en o.a. founder en conceptontwikkelaar van Villa Petit Paradis, dat dit jaar opnieuw is uitgeroepen tot best kinderdagverblijf van Nederland’. Daarnaast is hij publicist en marketeer/merkspecialist.  


Vestigingsmanager 
Onze ervaren vestigingsmanager Kim Kroekenstoel heeft de dagelijkse leiding in handen. Kim heeft ondanks haar leeftijd (28 jaar) al enkele jaren managementervaring in de kinderopvang. Daarvoor heeft zij Pedagogisch Management Kinderopvang op HBO-niveau gestudeerd aan Hogeschool Windesheim in Zwolle en stage gelopen op Curaçao.

Ons team

Linda Overbeek
Mayke Welten
Sebrenne van Hienen
Lisanne Wemer
Cynthia Riggeling
Frenky Budding

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende rondleiding. Een klik tussen u en onze pedagogisch medewerkers vinden wij namelijk van wezenlijk belang voor onze dienstverlening aan u en uw (pasgeboren) kind. Hoe mooi onze locatie en vestiging ook is, het zijn uiteindelijk onze medewerkers die hoofdzakelijk de kwaliteit van onze professionele dienstverlening bepalen! Het bakje koffie of thee staat voor u klaar!