Kinderdagverblijf 't Koetshuisje in Arnhem

'Kwaliteit door kleinschaligheid'

Kinderdagverblijf 't Koetshuisje


Kinderdagverblijf ’t Koetshuisje is gevestigd in een fraai gerestaureerd monumentaal pand naast een schitterend park in Arnhem-Nood. Dit zeer kleinschalige kinderdagverblijf biedt slechts plaats voor maximaal 12 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het vaste team bestaat uit Linda, Mayke, Sebrenne en Lisanne, vier ervaren professionele beroepskrachten met onze vaste invalkracht Cynthia!

Momenteel zijn er wachtlijsten dus het is zaak om je tijdig aan te melden! 

Gastenboek

Lot Nelissen
02-05-19 08:27:43
Wat zijn wij en onze zoon Vik blij met 't Koetshuisje! Toen we verschillende opvangen hadden bezocht merkten we al meteen dat 't Koetshuisje heel erg bijzonder is. Het voelt niet als een opvang maar als een echt thuis waar de kinderen kunnen spelen, leren en slapen. Onze zoon gaat er met heel veel plezier naar toe waardoor het geen enkel probleem is om hem weg te brengen. De leidsters zijn kundig, lief en heel erg aardig. Hij groeit op in een fijne omgeving met veel liefde en gezelligheid. We zouden niet anders willen.
Lotte Bergen
05-03-19 08:14:33
Onze zoon gaat nu ruim 6 maanden naar het Koetshuisje en heeft het hier zichtbaar naar zijn zin. De meiden zijn vaste gezichten en hij reageert al blij zodra hij ze ziet. Wij kozen voor het Koetshuisje vanwege het huiselijke en de kleinschaligheid. Dat is echt een goede keuze gewest. Veel (individuele) aandacht, heel veel creativiteit (verven en knutselen met baby's, dat kan dus :-)) en elke dag weer iets nieuws. De opvang is heel meedenken en flexibel. Ook fijn dat ze Bitcare gebruiken, zodat we ook vanuit werk even kunnen zien hoe het gaat en regelmatig een foto krijgen. Wij zijn heel blij met het Koetshuisje!
Floortje Van Sprang
01-10-18 08:02:42
Mijn dochtertje gaat nu 5 maanden naar 't koetshuisje. Wat een leuk kinderdagverblijf is het. De sfeer als je binnenkomt is erg huiselijk. De pedagogisch medewerkers ontvangen je altijd met een lach! Het is een hele fijne plek om je kindje naar toe te brengen. Mijn dochter straalt als ze erheen gaat en straalt als ik haar ophaal, ze heeft het dus erg naar haar zin!
Kelly Tofohr
04-09-18 21:31:28
Onze kinderen Daaf en Do gaan een paar dagen per week naar 't Koetshuisje toe. Altijd met plezier. Zelfs in de vakantie komen dagelijks de namen van de leidster voorbij en worden ze echt gemist. Dit kinderdagverblijf voelt niet als een kinderdagverblijf. Geen poeplucht, huilende kinderen, geen kastjes met namen erop. Door de kleinschaligheid worden de kinderen echt gezien, zijn ze geen nummertje en groeien ze op met veel liefde en gezelligheid om zich heen. Na dit kinderdagverblijf zal geen andere opvang meer voldoen.
Ellen Verhoeven
31-05-18 23:44:20
Onze dochter Nore bezoekt sinds begin januari ‘t Koetshuisje en heeft het daar enorm naar haar zin. Ik werk zelf in de kinderopvang en weet mede daardoor hoe lastig het soms is om kwalitatief goede opvang voor je kind(eren) te vinden. Toen wij van ‘t Koetshuisje hoorden waren we eigenlijk meteen enthousiast, vooral de kleinschaligheid sprak ons erg aan. Ons goede gevoel werd na de eerste keer dat Nore het dagverblijf bezocht al meteen bevestigd. We kregen in de app mooie foto’s te zien van een vrolijke dochter en hoorden van de lieve pedagogisch medewerkers alleen maar leuke verhalen. En het allerbelangrijkste, aan het eind van de dag ging er een blij meisje mee naar huis. Niets is fijner dan dat :).
Tonen: 5  10